Adim Square

? Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kudüs Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mardin Artuklu Üniversitesi Kudüs ve Filistin Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde ve Kudüs Şurası işbirliğiyle Beytülmakdis Derslerimiz başlıyor.

?Adım Adım Beytülmakdis Dersleri 4 kademe eğitim döneminde oluşmaktadır.

?Her kademe bitişinde  yoklama ve sınav aşamalarını geçen kişilere sertifika verilecektir.

?Bu programın ana gayesi, Beytülmakdis'in içinde bulunduğu hazin durumun tüm detaylarıyla öğrenilmesi ve gelecek nesillere aktarılmasıdır.

? İslam'ın ve Müslümanların ortak davası ve imtihanı konumunda olan Beytülmakdis'i tanımak ve tanıdıktan sonra başka kişilere doğru ve kalıcı bilgilerle aktarabilmek adına 10 hafta sürecek Adım Adım Beytülmakdis Dersleri'ne katılmaya ne dersiniz?

? Katılım sağlamak isteyenler başvuru formunu doldurması gerekmektedir.

? https://forms.gle/z1SQdrjBNqYi1att5